Mesto Šamorín - Somorja Város
Menu

Víkend plný koncertov sa začína už zajtra!

06. mar 2019.

V najbližších dňoch, vo štvrtok a v piatok sa uskutoční v našom meste viac skvelých koncertov.
7. marca 2019, vo štvrtok sa môžeme tešiť na koncert JJ Cale Tribute Band. Repertoár formácie zloženej z nadšencov geniálneho americkéko speváka, gitaristu a skladateľa J J Cale, ktorý vo veku 74 rokov zomrel 26. júla 2013, obsahuje jeho najznámejsie skladby, ktoré okrem neho hrali hudobníci a kapely ako Eric Clapton, Mark Knopfler, Lynyrd Skynyr a veľa ďalších. J J Cale Tribute Band plánuje turné na rok 2019 na území Slovenska, Maďarska a Česka. Na koncert, ktorý o 20:00 hod. sa začína v Mozi Clube, je vstup zdarma!
V piatok, 8. marca 2019 sa v Mozi Clube predstaví mladučká jazzová a fusionová skupina MattiaBoyzz pod vedením mladého multi-inštrumentalistu žijúceho v našom meste Mattiu Müllera, ktorý uvedie aj vzácneho hosťa a svetového hráča na ústnu harmoniku Ericha Boboša Procházku. Skupina MattiaBoyzz ponúkne originálne kompozície z vlastnej dielne. Ich kompozície sú nabité silnými melódiami a mohutnými rytmami. Koncert sa začína o 20:00, vstupné: 5 €.
Ten istý večer vystúpi v hudobnom klube Šup-Šup známy maďarský bluesový gitarista Little G. Weevil, ktorý predstavý svoje nové album Back In Alabama. Jeho hosťami budú Mátyás Pribojszky, Pista Lengyel a Juraj Turtev. Začiatok koncertu je o 20:00, vstupné: 15 €.

Zdroja a foto: Facebook